Voor het bouwen van een huis is allereerst een fundament nodig. Ook voor de bouw van jouw geestelijke levenshuis, is dit het geval. 
Wil je de basis van jouw geloof in Christus Jezus verstevigen, misschien voor het eerst of opnieuw overdenken en doorspreken met anderen?
Christengemeente Compas
organiseert hiervoor de fundamentencursus, waar iedereen, jong en oud, gedoopt of ongedoopt, welkom is! Je hoeft ook niet per se lid te zijn van Christengemeente Compas.
Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: bekering en geloof, dopen in water & Geest, eeuwig oordeel en opstanding der doden.

De cursus wordt gestart elke keer wanneer er voldoende aanmeldingen zijn om met een leuk groepje te starten.  De cursus vindt plaats gedurende een aantal donderdagavonden (20:00-21:30).
Per avond wordt een korte inleiding gehouden over het fundament dat aan de orde is, waarna we het onderwerp samen bespreken, we elkaar bemoedigen en met elkaar bidden.

.
Voor verdere vragen of opgave, mail ons je vraag en gegevens  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
We zien je daar graag.